محل تبلیغات شما
شقاق ( فیشر ) و بواسیر (هموروئید ) دو بیماری مجزا از یکدیگر می باشند که دانستن اختلاف آن ها از لحاظ علائم ، روش های درمان و شباهت‌های فراوان این دو بیماری اامی  است با ما همراه باشید تا تفاوت این دو بیماری را بیشتر بدانید

فیشر یا شقاق ترک و یا زخمی است که در ناحیه ابتدای مقعد ایجاد می شود و با درد زیادی همراه است  و در بعضی موارد با خونریزی اندک در هنگام  اجابت مزاج رخ می دهد. علل پیدایش این زخم ها متفاوت است اما در بیشتر بیماران با تغییر اجابت مزاج همچون یبوست و یا اسهال شدید همراه است.

هموروئید یا بواسیر یکی از دلایل متداول خونریزی های روده بزرگ است. هموروئیدها اعضای طبیعی بخش انتهایی روده بزرگ می باشند که به علل گوناگون دچار عارضه هموروئید می شود و اصولاً در بروز هموروئید زمینه های ارثی و خانوادگی، بیماری های غددی، دلایل زمینه ای، تغذیه، شغل، آب و هوا، مسائل روانی، سن، دارو، عفونت، حاملگی، سرفه زیاد، زورزدن، استفراغ، و یبوست مؤثر هستند.
زخم مقعد (شقاق) دو نوع حاد و مزمن دارد. در نوع شقاق حاد، زخم سطحی است و با درمان دارویی درمان می شود. افراد مبتلا به انواع شقاق مزمن سابقه چندین مرتبه دردهای این چنینی دارند و زخم آن ها عمقی است و با برجستگی در نواحی مقعد همراه است. درمان این گروه افراد سخت تر است و به جراحی شقاق احتیاج دارد. البته جراحی  با لیزرتوصیه می‌شود.

زمانی حاد اطلاق می گردد که کمتر از 6 هفته از زمان شروع‌اش گذشته باشد و مریض به پزشک مراجعه می‌کند. در این شرایط قزیب به 95 درصد با درمان دارویی بهبود پیدا می‌کند.ولی در صورتی که از 6 هفته گذشته باشد و بیمار مراجعه کند، آن زمان دیگر به درمان دارویی جواب داده نمی شود. در این مواقع باید از روش جراحی باز یا لیزر برای درمان کمک گرفت. این بیماری با درد و خون‌ریزی همراه است.

منبع:تبیان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها